Milieuvriendelijke bandeninzameling

Gruba bandeninzameling heeft een ruime ervaring op het gebied van inzameling, bewerking en verwerking van oude autobanden. Met deze uitgebreide kennis draagt Gruba haar steentje bij aan een milieuverantwoorde afvoer van oude autobanden bij autobedrijven, bandenservicebedrijven, groothandels en andere marktgerelateerde ondernemingen.

De banden worden door moderne transportcombinaties bij u afgehaald. Gruba medewerkers zijn door ons opgeleid om met een uiterst vakkundige kwaliteitscontrole aan de wensen van onze wereldwijde klantenkring te voldoen.

Oude banden

Inmiddels worden er op jaarbasis ruim 600.000 banden door Gruba ingezameld en kunnen wij ook voor u een interessante partner zijn.

  • Gruba is BEM, ISO en SGS gecertificeerd.
  • Gruba heeft een zeer effectieve service waar wij vanuit onze vestiging in Enschede hoofdzakelijk in midden, oost, west en noord Nederland opereren, waarbij goede afspraken en snelle service zeer hoog in het vaandel staan.
  • Gruba geeft aan u bij elke lediging een genummerde begeleidingsbon met ontheffings en afvalstroomnummer waar tevens het aantal opgehaalde banden vermeld staan.
  • Gruba registreert en draagt bij aan de wettelijke eisen volgens de wet milieubeheer.
  • Gruba voldoet aan de uitgangspunten van de algemene maatregelen van bestuur personenwagenbanden.
  • Gruba biedt u een bandencontainer aan voor het opslaan van de oude banden.

Heeft u interesse en/of vragen, neem dan even contact op via ons contactformulier of bel naar onze vestiging in Enschede. Onze sales manager zal u dan graag te woord staan.

Containerauto 1

 

 

Contact
Gruba Banden Hendrik ter kuilestraat 201 7547SK Enschede K.v.K. nr. 06072766 Tel. 053-4367046 E-mail: info@gruba.nl